Våra tjänster

Genomläsning.

 

Vid genomläsning läser läsaren igenom texten och markerar de delar där den tycker att författaren kanske vill tänka över ifall det ska genomföras ändringar.

 

Vi läser igenom din text, helt enkelt!

Lyssna igenom en text.

 

Genomlyssning

går till så att läsaren använder ett program där texten matas in. Programmet markerar sedan texten, ord för ord, och läser upp den, ord för ord. På detta sätt får man texten läst i ett annat typsnitt, med större storlek. Läsaren får också höra orden, i en annan rytm än sin egen. Genom denna ändrade rytm blir man uppmärksammad om vissa ställen där textupplägget kanske bör ändras.

 

 

Det rekommenderas att lyssna igenom en text åtminstone ett antal veckor efter att en genomläsning har gjorts. Detta för att minska risken att läsaren själv "läser in" vad den tror att det ska stå.

 

Skräddarsytt.

 

Alla tjänster har pris som varierar enligt hur många ord det är, samt vilken sorts text det är.

Självklart går det också bra att fråga ifall det är en relevant tjänst som ni inte hittar på sidan.

 

Kontakta oss för just det DU vill ha gjort med din text.

 

 

 

Då vi själva skriver text så finns det också möjlighet att göra ett läsarutbyte. Detta går ut på att vi läser varandras texter och ger varandra respons.

Priset beror på ordmängden,
vilken tjänst du vill ha,
samt vilken sorts text det är.

Hör av dig!

 

Resultatet

 

Beroende på vad kunden vill så kan vi skicka en textkopia med markeringarna gjorda i texten, eller så blir resultatet ett digitalt dokument, där markeringarna antingen är gjorda direkt i texten, eller med noteringar om den text som markerats.

Vid önskemål så kan texten redigeras direkt.

Den respons som lämnas på texten beror på vad kunden vill ha, men oftast blir resultatet uppmärksammade slarvfel, som författaren själv inte hittat; stycken där innebörden är oklar; och saker i berättelsen som känns märkliga eller känns som att de saknas.

 

 

När du har mottagit responsen så är du välkommen att komma med frågor ifall det är någonting kring markeringarna som du undrar över.

 

Efteråt raderar vi våra kopior på din text.